Reprezentantii  estethica in România faciliteaza consultatiile cu medicii clinicii noastre, un lucru extrem de convenabil pentru clientii nostri din Romania, garantand discretia. Profesionalismul este dat de rezultatele care vorbesc de la sine.

Biroul nostru va va ghida pas cu pas pe toata durata procesului, asigurandu-ne ca sunteti 100% informat si incantat de experienta. Pentru a intra in contact, click aici.

Sanatatea este o responsabilitate serioasa. Ethica Health Group promoveaza respectul fata de sanatatea pacientului oferind cel mai bun diagnostic si tratament, impreuna cu medicii nostri specialisti, fara sa uitam deabsolut necesara etica medicala.

Transport

Asiguram transportul de la aeroport in regim VIP, la hotel si clinica. Soferii estethica va vor astepta la sosire in Istanbul si vor fi informati de deplasarile necesare pe timpul sederii.  

Cazare

Numarul de nopti necesare sederii Dvs. in Istanbul este dat de procedura aleasa. estethica va asigura cazarea in hoteluri de 4* sau 5*.

Servicii de traducere

Veti fi insotit de un traducator pe parcursul procedurilor si consultatiilor, eliminand astfel dificultatile in comunicare.

Echipamente de ultima generatie

estethica se mandreste cu numarul investitiilor facute in tehnologia de ultima ora. Satisfactia pacientilor si calitatea rezultatelor sunt extrem de importante pentru noi si prin acestea ne incurajam medicii sa lanseze cele mai noi tehnici care sa imbunatateasca tot mai experienta pacientilor care ne vor recomanda ca destinatie de top pentru proceduri estetice in Istanbul.

Valoarea investitiei

Obiectivul nostru este de a asigura cea mai buna calitate a muncii si serviciilor prestate. Intelegem si respectam valoarea banilor si investitiilor Dvs. De aceea va garantam transparenta in costuri, fara a avea surpriza costurilor ascunse. Veti stii de la inceput toata suma necesara deplasarii Dvs. in Istanbul. Plata procedurilor alese se face la clinica, fara a plati un avans inainte de plecare. 

Ingrijire post-interventie

Consultatiile necesare sunt stabilite impreuna cu persoana desemnata sa va asiste pe perioada sederii in Istanbul. Toate intructiunile de asistenta medicala vi se vor explica, iar dupa intoarcerea in tara, un reprezentant estethica va fi responsabil cu urmarirea cazului Dvs., asigurandu-se ca ati obtinut rezultatul dorit.

 
 

Ai intrebari? Contacteaza-ne acum! +40 774 401363

4 sucursale

12  sali de operatie

2500+ operatii/an

100+ premii obtinute

UA-119866246-1
%d blogeri au apreciat: