Estetica abdomenului


Cum se efectueaza?

Abdominoplastia sau operatia abdomenului, indeparteaza excesul de grasime sau piele si reface conturul abdominal mai neted si mai ferm decat era inainte de operatie.

Incizia se efectueaza in partea inferioara a abdomenului si in unele dintre cazuri in jurul buricului. In cazul mini abdominoplastiei, buricul nu se corecteaza. In cazul muschilor lasati, se poate apela la chirurgie plastica si pentru muschii peretilor abdominali.

Recomandat pentru

Pacientii ce au suferit de obezitate, fluctuatii de greutate sau o crestere rapida in greutate in zona abdominala pot beneficia de o abdominoplastie. Dupa o pierdere semnificativa in greutate, foarte multi pacienti au piele si tesut adipos in exces in zona abodminala – sunt candidati ideali pentru abdominoplastie.

Pregatiri

Cu 10 zile inainte de operatie, este necesara stoparea tratamentelor pe baza de aspirina si ceaiuri din plante, vitamine sau substante care subtiaza sangele. Fumatul trebuie incetat cu 8 ore inainte de operatie si pacientul nu ar trebui sa consume alimente sau lichide.

Recuperare

Dupa operatie este posibila aparitia urmatoarelor efecte: umflarea si invinetirea temporara a pielii, amorteala, durere si oboseala, acestea fiind mai accentuate in prima saptamana si cel mai adesea dureaza doua saptamana. Este necesara purtarea unui bandaj elastic in prima saptamana. Pacientul se poate intoarce la munca in 2 – 4 saptamani si poate efectua activitati fizice dificile in 2 luni.

Costuri

Prețurile pachetelor includ următoarele servicii:

  • Operatie
  • Transferuri VIP (Aeroport – Hotel – Spital – Aeroport)
  • Cazare în hotel 4* sau 5*
  • Cazare la clinica Estethica
  • Analize de laborator
  • Consult și control
  • Echipament si consumabile intretinere pot-operatie

Fiecare persoana este unica. Aceasta înseamnă că durata tratamentului, planificarea și rezultatele pot fi diferite pentru dvs. Informațiile pe care le vedeți aici sunt mediile rezultate dintr-o gamă largă de eșantioane. Ne puteți contacta pentru mai multe informații prin intermediul telefonului: WhatsApp +40774401363