Estetica bratelor

  • Brahioplastie

Cum se efectueaza

Un lift de brat, cunoscut si sub numele de Brahioplastie este un tip de operatie destinata eliminarii surplusului de piele care se lasa si care poate aparea in urma unei pierderi in greutate considerabile sau pierderii elasticitatii ca efect al imbatranirii. Liftul bratului este de obicei dar nu exclusiv efectuat in cazul personelor mai in varsta. Aceste persoane au in general o cantitate mare de piele in plus si grasime raspandita de la subtioara pana la cot in partea de jos a bratului. Cand liposuctia nu da rezultate satisfacatoare chirurgul poate recomanda un lift de brat.

Un lift aplicat cu liposuctie poate avea ca rezultat o definire mai naturala a bratului. Acest tip de procedura nu este niciodata sugerat ca o tehnica de pierdere in greutate si are rezultatele cele mai eficiente in cazul persoanelor care nu au o greutate foarte mare. Tratamenul poate fi efectuat dupa un program de slabire pentru a se adresa problemei pielii lasate in urma obtinerii greutatii dorite.

Recomandat pentru

Operatia de brahioplastie, cunoscuta ca si lifting de brate este recomandata oricarui pacient nemultumit de aspectul sau forma bratelor.

Pregatiri

Cu 10 zile inainte de operatie, este necesara stoparea tratamentelor pe baza de aspirina si ceaiuri din plante, vitamine sau substante care subtiaza sangele. Fumatul trebuie incetat cu 8 ore inainte de operatie si pacientul nu ar trebui sa consume alimente sau lichide.

Recuperare

Dupa operatie, este posibil ca pacientul sa prezinte umflaturi, vanatai si sangerari ce sunt mai abundente in prima saptamana dar treptat trec. Pacientul se poate intoarce la munca si activitati normale in 2 saptamani.

Costuri

Prețurile pachetelor includ următoarele servicii:

  • Operatie
  • Transferuri VIP (Aeroport – Hotel – Spital – Aeroport)
  • Cazare în hotel 4* sau 5*
  • Cazare la clinica Estethica
  • Analize de laborator
  • Consult și control
  • Echipament si consumabile intretinere pot-operatie

Fiecare persoana este unica. Aceasta înseamnă că durata tratamentului, planificarea și rezultatele pot fi diferite pentru dvs. Informațiile pe care le vedeți aici sunt mediile rezultate dintr-o gamă largă de eșantioane. Ne puteți contacta pentru mai multe informații prin intermediul telefonului: WhatsApp +40774401363