Estetica faciala

Cum se efectueaza Liftingul de fata este procedura ce elimina pielea faciala in exces pentru a face fata sa para mai tanara. Pielea fetei, odata imbatranita, nu isi pierde doar din elasticitate ci si din grasimile necesare si legaturile cu muschii fetei. Chirurgul incepe cu o incizie in zona liniei parului, deasupra si in fata urechii. Incizia continua sub lobul urechii si spatele urechii pana in linia parului. Pielea fetei este ridicata iar chirurgul repozitioneaza tesutul de legatura. Uneori excesul de grasime sau piele este eliminat. Pentru barbati, incizia se face in functie de linia barbii. In toate situatiile inciziile se fac in locurile in care pielea se cuteaza natural, pentru a nu fi observate. Recomandat pentru Liftingul facial este recomandat pacientilor cu: ● Riduri ● Piele lasata ● Falci ● Pungi sub ochi ● Santuri nasolabiale Inainte de a Pleca Pentru a avea o idee mai buna asupra conditiei dvs fizice actuale am dori sa primim fotografii ce le va examina chirurgul nostru si va stabili un plan de tratament. Inainte sa ajungeti in Istanbul va rugam sa va informati medicul de familie despre calatorie si procedura. Este important ca acesta sa stie aceste detalii si eventual sa va ofere un consult inainte de calatorie. Pregatiri Cu 10 zile inainte de operatie, este necesara stoparea tratamentelor pe baza de aspirina si ceaiuri din plante, vitamine sau substante care subtiaza sangele. Fumatul trebuie incetat cu 8 ore inainte de operatie si pacientul nu ar trebui sa consume alimente sau lichide. Recuperare Nu consumati bauturi alcoolice cu cel putin 48 de ore inainte si dupa operatie. Starile de voma si ametelile pot fi efecte secundare legate de procesul de lifting facial. Ametelile pot fi cauzate de antibiotice sau de anestezicul local. Umflaturile, inflamatia tesutului sau starile de disconfort sunt de asteptat in cazul liftingului facial. Ingalbenirea sau vanataile sunt minime in cazul liftingului facial dar cu cat este operatia mai mare cu atat mai multe vanatai e posibil sa apara. Anumiti pacienti se invinetesc mai mult decat altii. Umflaturi si stari de disconfort datorita reactiei inflamatorie pot aparea si dura pana la 5 sau 10 zile dupa operatie. Contactati un medic daca aveti dureri sau umflaturi foarte mari. Costuri Prețurile pachetelor includ următoarele servicii:
  • Operatie
  • Transferuri VIP (Aeroport – Hotel – Spital – Aeroport)
  • Cazare în hotel 4* sau 5*
  • Cazare la clinica Estethica
  • Analize de laborator
  • Consult și control

ANESTEZIEDURATA OPERATIE
generala4 ore
SPITALIZARESEDERE MINIMA
Pacientul va trebui sa ramana o noapte in clinica EstethicaPacientul va trebui sa ramana in Istanbul intre 5 si 7 nopti.
REVENIREA LA MUNCAREVENIREA LA SPORT
Intre 5-7 zileIntre 2-3 saptamani
Fiecare este unic. Aceasta înseamnă că durata tratamentului, planificarea și rezultatele pot fi diferite pentru dvs. Informațiile pe care le vedeți aici sunt mediile rezultate dintr-o gamă largă de eșantioane. Ne puteți contacta pentru mai multe informații prin intermediul telefonului: WhatsApp +40774401363