Liposuctie


  • Liposuctie cu Laser

  • SlimLipo


Cum se efectueaza

Liposuctia este efectuata cu un dispozitiv de aspirare ingust. Unele dintre aceste dispozitive folosesc ultrasunetul pentru a topi grasimea. Liposuctia poate fi folosita pentru o lista variata de zone corporale cum ar fi abdomenul, soldurile, coapsele, pulpele, bratele, fesele, spatele, gatul sau fata.

Recomandat pentru

Orice pacient ce este usor supraponderal sau are acumulari de tesut adipos in anumite zone cum ar fi abdomenul poate beneficia de pe urma unei liposuctii. Cea mai importanta cerinta este ca pacientul sa aiba o greutate stabila inainte de operatie.

Inainte de a Pleca

Pentru a avea o idee mai buna asupra conditiei dvs fizice actuale am dori sa primim fotografii ce le va examina chirurgul nostru si va stabili un plan de tratament. Inainte sa ajungeti in Istanbul va rugam sa va informati medicul de familie despre calatorie si procedura. Este important ca acesta sa stie aceste detalii si eventual sa va ofere un consult inainte de calatorie.

Pregatiri

Cu 10 zile inainte de operatie, este necesara stoparea tratamentelor pe baza de aspirina si ceaiuri din plante, vitamine sau substante care subtiaza sangele. Fumatul trebuie incetat cu 8 ore inainte de operatie si pacientul nu ar trebui sa consume alimente sau lichide.

Recuperare

Nu consumati bauturi alcoolice cu cel putin 48 de ore inainte si dupa operatie. Starile de voma si ametelile pot fi efecte secundare legate de procesul de liposuctie. Ametelile pot fi cauzate de antibiotice, lorazepam sau anestezicul local. Umflaturile, inflamatia tesutului sau starile de disconfort sunt de asteptat in cazul liposuctiei. Ingalbenirea sau vanataile sunt minime in cazul liposuctiei dar cu cat este operatia mai mare cu atat mai multe vanatai e posibil sa apara. Anumiti pacienti se invinetesc mai mult decat altii. Umflaturi si stari de disconfort datorita reactiei inflamatorie pot aparea si dura pana la 5 sau 10 zile dupa operatie. Contactati un medic daca aveti dureri sau umflaturi foarte mari.

Costuri

Prețurile pachetelor includ următoarele servicii:
  • Operatie
  • Transferuri VIP (Aeroport – Hotel – Spital – Aeroport)
  • Cazare în hotel 4* sau 5*
  • Cazare la clinica Estethica
  • Analize de laborator
  • Consult și control
  • Echipament si consumabile intretinere pot-operatie

Fiecare persoana este unica. Aceasta înseamnă că durata tratamentului, planificarea și rezultatele pot fi diferite pentru dvs. Informațiile pe care le vedeți aici sunt mediile rezultate dintr-o gamă largă de eșantioane. Ne puteți contacta pentru mai multe informații prin intermediul telefonului: WhatsApp +40774401363