Alege pachetul Programează-te azi!

Cum se efectuează

Primul pas ce trebuie facut inainte de operatie este recoltarea de probe de sange pentru teste. Cu ajutorul acestor teste se verifica daca pacientul are Hepatita C sau HIV. Aceasta procedura protejeaza chirurgul si echipa medicala de contaminare in timpul transplantului.

Dupa testele de sange, chirurgul va discuta cu dumneavoastra procedura si veti determina impreuna viitoarea linie a parului. Este o decizie foarte importanta deoarece aceasta discutie va determina viitorul dumneavoastra look.

Ultima parte a examinarii consta in raderea. Raderea capului are ca scop imbunatatirea preciziei chirurgului si respectarea in detaliu a obiectivelor stabilite de comun acord in timpul examinarii.

In prima parte a procedurii asistentele noastre vor injecta un anestezic local in scalp, pentru a va lipsi de disconfortul aferent procedurii.

Dupa ce anestezicul local isi face efectul, chirurgul si echipa sa vor incepe preluarea de grefe din zona donatoare. Sa nu va faceti griji, nu veti simti nimic din acest punct.

Dupa preluarea de grefe chirurgul va crea incizii minuscule in zona unde se doreste completarea liniei de par si va incepe implantarea firelor de par preluate din zona donatoare.

Odata ce transplantul este efectuat iar linia de par este completata, se va aplica un bandaj special ce va preveni riscul de infectie sau sangerarile.

In ziua urmatoare veti fi invitat inapoi la clinica pentru un consult. Chirurgul va indeparta bandajul si va verifica scalpul pentru orice semn de disconfort sau fire de par ce nu au fost implantate corect.

Inainte sa parasiti clinica veti avea o discutie cu chirurgul ce va va sfatui despre ce masuri de precautie puteti lua pentru a garanta succesul operatiei. Instructiunile chirurgului sunt foarte importante si trebuie urmate cu atentie.

Recomandat pentru

Pacientii ce sufera de alopecia cicatriceala post-traumatica, retragerea liniei parului, alopecie, alopecia de tractiune, sau chelie pot beneficia de o procedura de implant de par.


Inainte de a Pleca

Sunt necesare fotografii din fata, spate (zona de unde se preiau grefele de par) si partea de sus a scalpului pentru a analiza pierderea de par si a estima de cate grefe este nevoie pentru procedura de transplant de par.

Pregatiri

Cu o saptamana inainte de tratament trebuie sa incetati sa luati medicamente precum aspirina, antiinflamatoare, vitamine, tratamente naturiste, droguri usoare sau alcool. Va rugam sa cititi cu atentie prospectul medicamentelor ce trebuie sa le luati pentru ca aspirina ar putea fi un ingredient al acestora.

 

Recuperare

Luati antibioticele, analgezicele sau somniferele conform cerintelor. Nu scarpinati sau zgariati zona proaspat cusuta si aveti grija cand examinati zona implantului. Nu folositi o perie de par. Puteti sa va odihniti, sa dormiti sau sa petreceti timp la televizor pentru restul zilei. Este foarte important sa nu puneti presiune pe zona unde s-a facut implantul.

Asteptati cel putin 24 de ore pana va spalati pe cap. Spalati parul la dus cu apa usor calduta dar fara prea multa presiune si tratati zona cu delicatete. Nu folositi apa fierbinte. Ca sa puteti usca parul, puteti folosi un uscator de par cu aer usor caldut sau puteti folosi un prosop pentru a tampona parul cu delicatete.

Folosind regulat un complex de vitamina B (2 tablete zilnic) si vitamina E (o tableta zilnic) puteti garanta calitatea firului de par si facilita regenerarea nervilor in zona de transplant.

Daca folositi si respectati ghidul de mai sus tratamentul dvs va avea o rata de succes mai mare iar complicatiile vor fi limitate la minimum.

 

Costuri

Prețurile pachetelor includ următoarele servicii:

  • Operatie
  • Transferuri VIP (Aeroport – Hotel – Spital – Aeroport)
  • Cazare în hotel 4* sau 5*
  • Cazare la clinica Estethica
  • Analize de laborator
  • Consult și control
  • Echipament si consumabile intretinere pot-operatie

 

Fiecare persoana este unica. Aceasta înseamnă că durata tratamentului, planificarea și rezultatele pot fi diferite pentru dvs. Informațiile pe care le vedeți aici sunt mediile rezultate dintr-o gamă largă de eșantioane. Ne puteți contacta pentru mai multe informații prin intermediul telefonului: WhatsApp +40774401363

4 sucursale

12  sali de operatie

2500+ operatii/an

100+ premii obtinute