Pacientii ce sufera de alopecia cicatriceala post-traumatica, retragerea liniei parului, alopecie, alopecia de tractiune, sau chelie pot beneficia de o procedura de implant de par.

Liposuctia este efectuata cu un dispozitiv de aspirare ingust. Unele dintre aceste dispozitive folosesc ultrasunetul pentru a topi grasimea. Liposuctia poate fi folosita pentru o lista variata de zone corporale cum ar fi abdomenul, soldurile, coapsele, pulpele, bratele, fesele, spatele, gatul sau fata.

Implanturile mamare pentru marirea sanilor pot fi necesare din mai multe motive, inclusiv:

  • Reconstructia mamara dupa o mastectomie
  • Corectia anumitor diformitati sau defecte congenitale ale pieptului
  • Marirea bustului din motive estetice

Liftingul de coapse este recomandat pacientilor ce au pierdut foarte mult in greutate, fie prin exercitii fizice fie prin chirurgie bariatrica. Acesti pacienti au de obicei piele laxa in jurul coapselor. Anumite persoane pot avea tesut moale sau flaccid in jurul coapselor chiar si fara sa fi pierdut in greutate.

Un lift de brat, cunoscut si sub numele de Brahioplastie este un tip de operatie destinata eliminarii surplusului de piele care se lasa si care poate aparea in urma unei pierderi in greutate considerabile sau pierderii elasticitatii ca efect al imbatranirii. Liftul bratului este de obicei dar nu exclusiv efectuat in cazul personelor mai in varsta. Aceste persoane au in general o cantitate mare de piele in plus si grasime raspandita de la subtioara pana la cot in partea de jos a bratului.

Abdominoplastia sau operatia abdomenului, indeparteaza excesul de grasime sau piele si reface conturul abdominal mai neted si mai ferm decat era inainte de operatie.